Mannen pruiken zijn haarstukken speciaal ontworpen voor mannen die op zoek zijn naar een oplossing voor haarverlies of die hun uiterlijk willen veranderen met een andere haardracht. Deze pruiken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, lengtes en texturen, variërend van kort en klassiek tot langer en moderner.

Moderne mannen pruiken worden vaak gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals synthetische vezels of echt menselijk haar, voor een natuurlijke uitstraling en comfortabel gevoel. Ze kunnen eenvoudig worden gestyled en zijn vaak onderhoudsvriendelijk, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Mannen pruiken worden gebruikt door mannen van alle leeftijden en achtergronden, om haarverlies te verbergen. Met moderne pruiken kunnen mannen genieten van een vol en jeugdig uiterlijk zonder zich zorgen te hoeven maken over dunner wordend haar of kaalheid.

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we graag alle mogelijkheden en jouw wensen met betrekking tot een haarwerk of haarstuk. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om haarwerken en haarstukken te passen, zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. Wij bieden haaroplossingen die aansluiten bij jouw levensstijl en omstandigheden, en die passen bij jouw gezicht en uitstraling. Naast haarwerken en haarstukken hebben we ook verzorgingsproducten voor haar en hoofdhuid in ons assortiment, evenals salonbehandelingen. Wil je weten welke producten of behandelingen het beste bij jou passen? Wij adviseren je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek

Maak een afspraak